RR-puutaiteovien asennusohjeetPuutaiteoven paino 12 kg/m2

Käsittele RR-puutaiteovea varovasti. Puutaiteovea pystyyn nostettaessa on varottava lamellien alapään kantteja sekä pyörästöjä. Puutaiteovia tulee käsitellä erityistä varovaisuutta noudattaen.


RR-puutaiteoven kiinnitystarvikkeet on pakattu kiskon sisään. Pakkaus sisältää kiinnitystarvikkeet puukiinnitykseen.


  1. Varmista kiskon sopivuus asennuspaikkaansa ja merkitse kiskon paikka. Huomioi kiskon molemmin puolin tulevat kiskonpeitelistat.
  2. Jos kiskon kiinnitysalustan materiaali vaatii proppujen käyttämistä toimi seuraavasti. Merkitse kiskon kiinnitysreikien paikat aukonrakenteeseen ja poraa kiinnitysproppujen reiät sekä asenna proput. Älä poraa kiskon reikien läpi!
  3. Asenna kisko taiteoven pyörästöihin. Varmista pyörien oikea asento kiskossa.
  4. Nosta taiteovi varovasti pystyyn ja aseta paikoilleen, kiinnitä kiskon kiinnitysruuvit (mustat ruuvit).
  5. Kiinnitä taiteoven peräpään kiinnityslamelli aukonrakenteeseen (kirkkaat ruuvit). Kiinnityslamellin jälkeinen ensimmäinen sarana tulee olla samassa linjassa kiskon keskikohdan kanssa.
  6. Taiteoven vastakappale kiinnitetään keskelle kiskoa ja sen yläpään tulee olla kiinni kiskossa. Ennen kiinnitystä varmista että vastakappale on oikein päin ja lukituksen taiteoven etutolpassa sijaitseva vastarauta ja vastakappaleen magneettisalpa ovat samalla korkeudella. Kiinnitä taiteoven vastakappale aukonrakenteeseen (mustat ruuvit).
  7. Kiinnitä kiskonpeitelistat kiskon molemmin puolin aukonrakenteeseen (mustat ruuvit).
  8. Aseta peitetulpat.

RR-Puutaiteovet Oy

Vanttitie 7
70460 Kuopio

puh. work017-3645595
Sähköpostiosoitteemme on suojattu roskapostia vastaan, aseta JavaScript päälle nähdäksesi osoitteen.